AIRISTO

Hakemistoon
Edellinen sivu
Seuraava sivu


Holiday Club Airiston tasokkaat loma-asunnot sijaitsevat kivenheiton päästä merenrannasta, upeissa maisemissa
Parkkitilat autoille ja trailereille.

Kuivalle maalle ei tarvitse jäädä, jos ei halua. Veneilyn harrastajalle Airisto on mainio lomapaikka. Aivan loma-asuntojen läheisyydessä on pienvenesatama, jossa on 100 venepaikkaa ja vesillelaskuluiska.

Monipuolinen Airiston lomakeskus palvelee lomailijoita - golf, tennis ja minigolf ovat verrattomia lomalaisen virkistyshetkien tuojia.
Voit myös vuokrata soutu- ja moottoriveneen. Golfia voit pelata Paraisten 18 -reikäisellä kentällä, joka on 15 km päässä.

Merellinen luonto saaristoineen on tutustumisen arvoinen. Lapsiystävällinen ranta-alue on kuin tehty perheen lomapäivän viettoon. Meri-ilma ja hiekkarannalla vietetty aika tuo rentoutusta lomaelämään, ja miksi et tekisi päivän seikkailukierrosta järjestetyllä veneretkellä, ja kun sen päälle vielä ruokailet, on raukean iltahetken aika.

Lyhyt matka Muumimaahan tuo seikkailua lasten lomaelämään. Talvella meren jäällä hiihdetään ja käydään pilkillä. Talven sininen hehku tuo mielenrauhaa, ja tuulen henkäys rauhoittaa - olet lomalla.

Airiston lomakeskus tarjoaa lomailijoille erinomaiset ravintolapalvelut. Täältä on lyhyt matka Naantaliin ja Turkuun, ja saaristotie taas vie vaikka Ahvenanmaalle asti.

Tutustu kohteeseen seuraavasta linkistä:
http://www.hcresorts.com/panoramas/airisto/hc_airisto_kuunari20_frames.htm

Katso lisää: http://www.hcresorts.com/kohteet/airisto/esittely/

Panoraama http://www.hcresorts.com/kohteet/airisto/esittely/

Huoneisto 7 A ( viikko 38 )
2 h /k + parvi + s
Pinta-ala ( yj ): 54 m2

Varustetaso:
## mikroaaltouuni, ## jääkaappi, ## liesituuletin, ## liesi ja uuni, ## astianpesukone, ## kuivauskaappi, ## taulu-TV, ## dvd,
## digilaite, ## cd-radio, ## kahvinkeitin, ## leivänpaahdin,
## pölynimuri, ## takka, ##oma sauna, ## terassi, ## erillinen pyykkitupa, ## astiasto 8 hengelle, ## vuodepaikat 6 hengelle, ## liinavaatteet.

Lomahuoneisto on kalustettu ja asumiseen varustettu. Airiston lomakeskusalueella on ravintola ja harrastepalveluja. Kiinteistöyhtiö huolehtii eri palveluyritysten kanssa solmimiensa sopimusten kautta huoneistojen siivous-, huolto- ja pesulapalveluista. Kiinteistöyhtiön huoneistot on liitetty kansainvälisiin lomanvaihtojärjestelmiin ( RCI ja Interval International ).
Yhtiöön kuuluu yhdeksän puurakenteista paritaloa, joissa on yhteensä 18 lomahuoneistoa. Rakennukset on valmistuneet 1990. Huoneistoissa on sähkölämmitys ja koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.
Keittiökalusteiden ja sisutustekstiilien mahdollinen uusiminen vuosien 2008 - 2009 aikana suoritetaan olemassa olevilla varoilla, joten tästä ei aiheudu ylimääräistä kustannuspainetta vastikkeisiin.
Olohuoneen ikkunasta ja parvekkeelta avautuu merimaisema.

Kulkuyhteydet

Autolla
Turku 39 km, Parainen 15 km, Helsinki 180 km

Junalla
Turku 39 km

Lentäen
Turku 39 km

Loma-asunto on käytettävissänne tulopäivänä klo 16 alkaen ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Toivotamme myös lemmikkieläimet tervetulleiksi. Lemmikkieläinten tuomisesta tulee ilmoittaa jo varauksen yhteydessä. Perimme lemmikkieläimistä 25 euron siivousmaksun.

Ajo-ohjekartta: http://www.aop.fi/aop2/aop3.htm
Helppo ajo-ohje: Paraisten keskustasta n. 7 km käännytään Airistontielle oikealle. Tietä ajetaan kunnes meri tulee vastaan ja kohde on löytynyt. Hotellin vastaanotosta saa avaimen.

Yhteystiedot kohteeseen:
Avainpalvelu Holiday Club Airisto
Stormälö, 21600 Parainen
Puh. (02) 458 1301

Vuokrahinta: 1 -- 3 vrk 250 euroa, 4 -- 7 vrk 400 euroa.

Viikko-oakkeen myyntihinta 6900 euroa.

Saat kauttamme rahoitusjärjestelyn, esim. 3000 euroa 5vuotta, korko 10,35 %, todellinen vuosikorko 15,17 %, erät 57 euroa / kuukausi.
Katso muita vaihtoehtoja hakemiston linkistä Rahoitus.


MYYJÄ / VUOKRAAJA: FF-tuotteet@hotmail.com
Puh. 050 438 5464

Hakemistoon
Edellinen sivu
Seuraava sivu