Veikkaus ---- Keno --- Keno --- Keno

Erilainen KENO porukka !!! ( yksityinen suositteluporukka )
Toimii talkoohenkisenä, ei kerää mitään maksuja, pyöritetään Veikkauksen valvomalla järjestelmällä.

Tämä ohje kannattaa lukea tarkkaan koska porukan koostaminen perustuu suosittelupohjaiseen toimintaan ja osallistuminen maksetaan Veikkauksen organisaation turvaamana, joten missään vaiheessa kukaan ulkopuolinen ei voi vaikuttaa voittojen jakamisen rehellisyyteen.

KENON suosittelulistalla on aina kymmenen (10) nimeä.
Kaikki ostavat kaksi (2) yhdeksännen (9) tason riviä ja maksavat ne Veikkauksen maksujärjestelmän kautta ja lähettävät kopiot maksamistaan riveistä aina listassa ensimmäisenä olevalle ja samalla valvontaan.

Kun rivit on toimitettu sähköpostitse listan ensimmäiselle ja valvontaan, niin poistat listan ensimmäisen nimen ja laittat oman nimesi alimmaiseksi ja lähetät vähintään kolmelle tai parempi mitä aseammalle tutulle joiden uskot osallistuvan tähän suureen operaatioon listan kymmenestä nimestä, jossa oma nimi on nyt alimmaisena.
Lisää ohjeita alempana. Aloittelijalle ohjeet seuraavan sivun alaosassa.

OMA VEIKKAUS KIRJAUTUMINEN:
https://www.veikkaus.fi/pelit?op=playeraccount_frontpage&section=account&l=f
Veikkauksen verkkopelien pelaaminen edellyttää pelitiliä. Pelitilin perustaminen on maksutonta ja saat sen heti käyttöösi. Perustamiseen tarvitset suomalaisen pankkitilinumeron ja osoitteen sekä henkilötunnuksen. Rekisteröityminen ja pelaaminen Veikkauksen pelipalvelussa on mahdollista vain 18 vuotta täyttäneille.

Rekisteröitymisen jälkeen voit tilata myös Veikkaus-kortin. Sen avulla näet pelitililtäsi myös myyntipaikoissa pelatut pelit sekä sinulle on valittavana kolme voitonmaksutapaa, käteisnosto (8 vrk jälkeen automaattisesti pankkitilille), suoraan pankkitilille tai pelitilille.

Veikkauksen rekisteröitynä asiakkaana saat käyttöösi:

Turvallisen pelipalvelun, jossa pelattavana kaikki Veikkauksen pelit
Pelitilin josta näet kaikki pelaamasi pelit ja voitot
Voit ottaa käyttöösi tekstiviestipelaamisen
Voit tilata Veikkaus-kortin, jolla saat alla olevat edut käyttöösi
- Näet kaikki netissä, wapissa ja myyntipaikoissa Veikkaus-kortilla pelaamasi pelit nettipalvelussa
- Valittavana kolme voitonmaksutapaa: käteisnosto, pankkitilille tai pelitilille

Tilaamaasi Veikkaus-korttiin tulostuu rekisteröitymisen yhteydessä asiakastietoihin kirjattu ensimmäinen etunimi ja sukunimi.

Pelitilin perustaminen on maksutonta ja saat sen heti käyttöösi. Perustamiseen tarvitset suomalaisen pankkitilinumeron ja osoitteen sekä henkilötunnuksen. Rekisteröityminen ja pelaaminen Veikkauksen pelipalvelussa on mahdollista 18 vuotta täyttäneille.

Asiakasedut

Veikkaus-kortti on merkki asiakkuudestasi. Sillä voit ohjata voittosi haluamallasi tavalla ja lisäksi tarjoamme eritasoisia etuja joka kuukausi. Haluamme tarjota asiakkaillemme etuja ja mahdollisuuden päästä tapahtumiin ja paikkoihin, jotka saavat tai ovat saaneet veikkausvoittovaroja tai ovat Veikkauksen yhteistyökumppaneita tapahtumassa.

LUE LISÄÄ ASIAKASEDUISTA: https://www.veikkaus.fi/info/asiakasedut/index.html

Veikkaus-kortin tilaus

Veikkaus-kortti on ilmainen ja henkilökohtainen. Sillä voit ohjata voittosi haluamallasi tavalla ja lisäksi tarjoamme eritasoisia etuja joka kuukausi!

Kun käytät korttia Veikkauksen myyntipaikassa, saat pelivoittosi haluamallasi tavalla: nostat käteisenä pelitositetta vastaan tai voitot talletetaan pankkitilillesi tai pelitilillesi Veikkauksen nettipalveluun. Voit seurata Veikkaus-kortilla pelaamiasi pelejä ja pelihistoriaasi Veikkauksen nettipalvelussa. Veikkaus-kortti tulee korvaamaan Voitot tilille -lipukkeen.

LUE LISÄÄ: https://www.veikkaus.fi/info/asiakasedut/veikkauskortti/index.html

Rekisteröityminen
Pelitilin perustaminen

https://www.veikkaus.fi/pelit?op=rekisterointi_lomake&l=f

Veikkauksen toiseksi suosituin peli tarjoaa jännitettävää vaikka joka illalle. Peliin pääset mukaan jo 50 sentin panostuksella. Kenon erilaisuus esimerkiksi lottoihin verrattuna on siinä, ettei pelaajan tarvitse voittaakseen veikata kaikkia arvottavia numeroita oikein.

OHJEITA kenon PELAAMISEEN: https://www.veikkaus.fi/info/haaveita/uutiset/2009/02_helmikuu/keno_ohjeet.html

Voittamisessa on kyse asenteesta.

Ja sitä kysytään, kun potti osuu kohdalle!

Pelaatko huviksi, ajankuluksi vai voittaaksesi? Yksi mikä yhdistää erilaisia pelaajia, on hetken huuma. On voitto sitten pieni tai suuri, se tekee sinusta Voittajan. Se, jos mikä, tuntuu hyvältä! Valmistaudu tunteeseen ja opiskele ennalta muutama vinkki voiton varalle.

Mitä pitää tehdä, kun
voitto osuu kohdalle?
Käytännön neuvot suurille ja pienille voitoille
https://www.veikkaus.fi/info/haaveita/kun_voitat/voittajan_muistilista.html

Joka PÄIVÄ YLI 100.000 VOITTOA

Nyt Kenon pelaaminen on helppoa kuin heinän teko. Klikkaat vain itsesi kupongille, valitset mieleisesi tason, valitset numerot ja lopuksi panoksen. Sä oot hyvä tässä !

SEURAAVALLA SIVULLA UUDEN SUOSITTELUKENON tuttavalta -- tuttavalle OHJEET... peli on yksityinen ystävien suositteluun perustuva aina suuremmaksi kasvava peliporukka, jossa panos on pieni, jossa kaikki "ruokkii" listan ylinnä olevaa voittamaan ja jonne oma nimi nousee hiljalleen ja voittomahdollisuus kasvaa. Jossakin vaiheessa saat sähköpostisi täyteen toisten Sinulle veikkaamia Kenorivejä, kunhan olet noudattanut ohjeita ja toimittanut pelistä innostavaa tietoa ystävillesi... KLIKKAA